La Prairie
La Prairie

La Prairie: Περήφανοι για την κληρονομιά μας

Η μακρά ιστορία των εργαστηρίων La Prairie ξεκινά από τη διάσημη κλινική της La Prairie, στην πόλη Montreux της Ελβετίας. Για περισσότερο από μισό αιώνα, η κλινική υπήρξε πρωτοπόρος στην κυτταρική αντιγηραντική θεραπεία, προσφέροντας τα μοναδικά επιτεύγματα της σε χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Από το 1982, τα ελβετικά εργαστήρια La Prairie δεν ανήκουν πια στην κλινική La Prairie, αλλά συνεχίζουν να δημιουργούν πλήθος εκπληκτικών, αποτελεσματικών προϊόντων που βοηθούν στην αντιμετώπιση της διαδικασίας της γήρανσης του δέρματος.

Η La Prairie Switzerland φημίζεται τόσο για την επιστημονική ακεραιότητα των προϊόντων της, όσο και για την απαράμιλλη δέσμευση της στην τελειότητα.

Η επιστημονική προσέγγιση της ομορφιάς

Η συνεχής αναζήτηση των εργαστηρίων La Prairie για την τελειότητα στην περιποίηση του δέρματος, είχε ως αποτέλεσμα μία σειρά κυτταρικών θεραπειών ύψιστης απόδοσης, που βασίζονται στο αποκλειστικό κυτταρικό σύμπλεγμα της La Prairie. Τα αντιγηραντικά συστατικά που περιέχονται αποκλειστικά και μόνο στα προϊόντα La Prairie, παρέχουν στο δέρμα τις θρεπτικές ουσίες που χρειάζεται για υγιή, νεανική εμφάνιση.

Τα προϊόντα La Prairie παρατείνουν τη νεανική εμφάνιση ακόμη και στα πιο ευαίσθητα δέρματα. Κάθε προϊόν αντιμετωπίζει το πρόβλημα της πρόωρης γήρανσης, των περιβαλλοντικών επιθέσεων και του στρες της σύγχρονης ζωής. Η La Prairie αποτελεί έναν οίκο καλλυντικών με απαράμιλλη δέσμευση στην τελειότητα, στην πολυτέλεια και την επιστήμη της περιποίησης του δέρματος

The Exclusive Cellular Complex

Το αποκλειστικό κυτταρικό σύμπλεγμα είναι μία κατοχυρωμένη σύνθεση των εργαστηρίων La Prairie. Ο πυρήνας της σύνθεσης των προϊόντων La Prairie, ενεργοποιεί το μεταβολισμό του δέρματος και προλαμβάνει τα σημάδια της γήρανσης. Ενισχύει την ικανότητα των δερματικών κυττάρων να επιβιώνουν και να αναπαράγονται, ενώ θωρακίζει την προστασία του δέρματος ενισχύοντας το φυσικό μηχανισμό άμυνας του και βελτιώνοντας την ικανότητά του να συγκρατεί την υγρασία. Διαθέτει ένα ισχυρό μίγμα από βιοτεχνολογικά και φυτικά εκχυλίσματα κυτταρικών πρωτεϊνών που αναζωογονούν, ενυδατώνουν και θρέφουν το δέρμα.

Σου αρέσει η La Prairie?
Αν θες να ενημερώνεσαι για τις προσφορές και τα νέα αυτής της μάρκας πάτα εδώ!
Ονοματεπώνυμο: