Beverly Hills Polo Club
Beverly Hills Polo Club

Η Beverly Hills Polo Club είναι μία από τις κορυφαίες μάρκες στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπου έχει καθιερωθεί από το 1981 και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς σε όλο τον κόσμο.
Το διακριτικό Beverly Hills Polo Club εμπορικό σήμα είναι άμεσα αναγνωρίσιμο, με τον αναβάτη του πόλο.
Η γκάμα των προϊόντων της επικεντρώνεται στο στυλ και το προσιτό κόστος και έχει επεκταθεί σε μεγάλο βαθμό από την αρχική γραμμή ένδυσης. Υπάρχει τώρα μια πλήρης σειρά από αξεσουάρ μόδας, ρολόγια και μικρά δερμάτινα είδη.
Η αρχική Beverly Hills Polo Club ιδρύθηκε στις αρχές του 20ου αιώνα, και ανέλαβε ηγετικό ρόλο στο άθλημα του πόλο σε όλη την Αμερική, με πολλούς διάσημους παίκτες. Το 1981 δύο φοιτητές συνειδητοποιήσαν τις δυνατότητες εμπορίας ενδυμάτων με αυτό το εμπορικό σήμα και άρχισαν να σχεδιάζουν με απλή εκτύπωση t-shirts και φούτερ για να χρηματοδοτήσουν την εκπαίδευση τους στο κολλέγιο.
Λόγω της μεγάλης ζήτησης από τη λιανική κοινότητα, το 1983 η Beverly Hills Polo Club αναπτύχθηκε σε μια συλλογή γυναικείων ενδυμάτων. Η μάρκα έγινε γρήγορα ένα οικιακό όνομα, συνώνυμο με το πολυπόθητο lifestyle στην Καλιφόρνια.

Η γραμμή φυσικά εξελίχθηκε σε αντρικά ρούχα και μετά από 6 χρόνια το εργοστάσιο δεν μπορούσε να συμβαδίσει πλέον με την αυξημένη ζήτηση! Ως αποτέλεσμα, έκλεισαν τα εργοστάσια και έγινε μια πράξη αδειοδότησης, προκειμένου να ελέγχουν το σχεδιασμό και την τιμή της μάρκας, αλλά η εξωτερική ανάθεση της παραγωγής και των πωλήσεων έχει ανατεθεί σε δικαιοδόχους.

Σου αρέσει η Beverly Hills Polo Club?
Αν θες να ενημερώνεσαι για τις προσφορές και τα νέα αυτής της μάρκας πάτα εδώ!
Ονοματεπώνυμο: